Događaji i Vjenčanja

Tre Canne LOGO Conferencee
Kongresna sala Tre Canne je savremeno opremljena sala elegantnog dekora i jednostavnog neupadljivog dizajna sa svim neophodnim audio-vizuelnim uređajima za potrebe različitih vrsta skupova, konferencija i seminara.

Multifunkcionalni prostor kongresne sale nalazi se na prvom spratu Tre Canne, zauzima površinu od 104 m2 i predviđeno je da može primiti do 100 učesnika, u zavisnosti od postavke sale.

Kongresna sala je opremljena najsavremenijom tehnologijom - ozvučenje, flip chart, platno i projektor, nudi prirodno dnevno svijetlo i potpuno je fleksibilan prostor u zavisnosti od broja učesnika i namjene skupa - konferencija, seminar, poslovni sastanak, media centar.

Posebna pogodnost je centralna lokacija u Budvi, mogućnost obezbjeđenja smještaja, pauze za kafu, organizacija koktela, izrada menija po izboru i ostalih pogodnosti koje možemo ponuditi i obezbijediti našim klijentima, kako bi skup prošao besprekorno.

Naš tim će vas voditi kroz kompletan proces planiranja, ne zanemarujući nijedan detalj, nudeći potrebne vještine i znanje kako bi vaš događaj bio u potpunosti uspješan.


ZA VIŠE INFORMACIJA I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS:

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. | Telefon: +382 33 473 281

Conferences 1
Conferences 2
Conferences 3
Conferences 4
Conferences 5
Tre Canne LOGO Conferencee
Tre Canne je mjesto koje postavlja nove standarde proslava svih onih trenutaka koji se događaju samo jednom u vašem životu ili drugih bitnih događaja koje želite podijeliti sa vama dragim gostima i nikako ne smiju biti prepušteni slučaju.

Nudimo mogućnost organizovanja vjenčanja i različitih vrsta proslava u sklopu bajkovitog ambijenta restorana Hedone i spa centra Sky View.

Zamislite prostor na krovu najvisočijeg rezidencijalnog objekta u Budvi sa kog se pruža panoramski pogled na cijeli grad i zaliv, elegantnog i luskuznog dekora, posve romantičnog ambijenta i to samo za vas i vaše najdraže.

Bilo da želite intimnu večeru ili gala ceremoniju, vjenčanje, proslavu rođendana, proslavu godišnjice ili organizaciju bilo koje druge vama bitne proslave ili event-a, naš tim je tu da vam predloži i ostvari sve što ste zamislili.

ZA VIŠE INFORMACIJA I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. | Telefon: +382 33 473 281

Wedding 1
Wedding 10
Wedding 11
Wedding 2
Wedding 3
Wedding 4
Wedding 5
Wedding 6
Wedding 7
Wedding 8
Wedding 9
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.