O nama

U srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.

Predivan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramskog SPA centra na 15. spratu i restorana na krovu hotela, garantuju nezaboravan odmor tokom cijele godine.

Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi - jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

 

Idealna lokacija

Aerodrom Tivat

20.0 km

Aerodrom Podgorica

69.1 km

Autobuska stanica Budva

600 m

Stari grad Budva

1,1 KM

Marina Budva

1 KM

Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000 m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule - petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na posljednjem spratu Sky View kule.

 

 

Ekskluzivna lokacija u srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.

Tre Canne nude superioran nivo udobnosti, pa kao gost možete uživati i relaksirati se u našem Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane za oporavak poslije napornog dana ili ćete samo uživati plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv. Potom možete provesti ugodnu večer u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje.

Ukoliko želite organizovati konferenciju, seminar ili poslovni sastanak, na raspolaganju vam je naša savremeno opremljena kongresna sala sa svim potrebnim audio-vizuelnim uređajima.

Posebna pogodnost za sve naše goste i vlasnike apartmana je parking na podzemnim etažama Tre Canne, kapaciteta sa 250 mjesta, tako da se ne moraju brinuti o svojim vozilima dok borave u našem objektu, bilo da koriste usluge javnog ili privatnog parkinga.

Naše ljubazno osoblje sa parkinga može i ponuditi uslugu pranja i čišćenja vozila, dok vi uživate u drugim sadržajima koje vam kompleks Tre Canne nudi.

Samo je jedna adresa u Budvi za potpuno uživanje, a to je Tre Canne. Dobrodošli!

Galerija

03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.