fiva

Na krovu kule Sky View, na petnaestom spratu, nalazi se vrhunski a la carte restoran – HEDONE, u kom naši gosti mogu da uživaju u brižljivo odabranim i pripremljenim jelima mediteranske i internacionalne kuhinje i velikom izboru pića, odličnoj zabavi i relaksaciji, a sve u predivnom i romantičnom ambijentu sa pogledom koji se pruža na cijeli Budvanski zaliv.

Restoran odiše luksuznim dekorom i enterijerom, mnoštvom zanimljivih fotografija unutar restorana i svojom neponovljivom i jedinstvenom terasom na ovim prostorima, sa Budvom na dlanu.
Jela su pažljivo birana i pripremljena, nudimo veliki izbor vrhunskih vina i ostalih pića, koje će vam poslužiti naše profesionalno i ljubazno osoblje.

Restoran HEDONE je kategorisan sa 5 zvjezdica zbog kvaliteta prostora, izbora jela i pića, pripreme, gostoprimstva kao i cjelokupnog utiska i tretmana koji se nudi gostima.
Kreativna jela koja svojih izgledom mame da se probaju, brižljivo pripremljeni osvježavajući kokteli, odličan izbor svih vrsta vina samo su dio naše ponude. Za posebne događaje kreiramo i posebne menije i nudimo mogućnost organizacije poslovnih i svečanih ručkova i večera, raznih vrsta proslava, a sve u ugodnom ambijentu restorana uz laganu muziku i neponovljivu panoramu koja se pruža sa krova najvisočijeg objekta u Budvi.

VIRTUALNA TURA

Galerija

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.