Carrer

Career

Karijera

Uspješan kandidat za zaposlenje u kompleksu Tre Canne je onaj koji se vodi znanjem, entuzijazmom, upornošću i inovativnošću, jer samo na taj način se može ispuniti vizija Tre Canne, a to je stvaranje prepoznatiljivog luksuznog brenda i prvoklasne usluge.


Kako kompanija konstantno raste, to se i naš uspjeh temelji na zapošljavanju i zadržavanju talentovanih kadrova, konstantnoj edukaciji i prilici za svakodnevno usavršavanje i unapređivanje postojećih znanja i vještina..


Pojedinci koji se žele oprobati sa radom u Tre Canne će imati prilike da rade u izazovnom, ali i plodonosnom radnom okruženju. Pozivamo vas da istražite kakve se prilike za zaposlenje nude u Tre Canne i na koji način biste vi mogli doprinijeti razvoju kompanije.


Ukoliko ste zainteresovani za zaposlenje u Tre Canne molimo da nam proslijedite svoju radnu biografiju uz propratno pismo i preporuke ukoliko ih posjedujete putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.


Molimo vas da popunite formu kako bi vas kontaktirali na najbolji način

Ime i prezime*
Email *
Pol*
Muški
Ženski
Datum rodjenja*
Telefon*
Interesovanje*
Recepcija
Prodaja
Sobarica
Marketing
Restaurant
Concierge
SPA & Wellness
Druga
Dodatne informacije
Dodajte vaš CV u PDF-u*
Drag & Drop Files Here Browse Files
Pošalji
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.