Carrer

Career

Karijera

Uspješan kandidat za zaposlenje u kompleksu Tre Canne je onaj koji se vodi znanjem, entuzijazmom, upornošću i inovativnošću, jer samo na taj način se može ispuniti vizija Tre Canne, a to je stvaranje prepoznatiljivog luksuznog brenda i prvoklasne usluge.


Kako kompanija konstantno raste, to se i naš uspjeh temelji na zapošljavanju i zadržavanju talentovanih kadrova, konstantnoj edukaciji i prilici za svakodnevno usavršavanje i unapređivanje postojećih znanja i vještina..


Pojedinci koji se žele oprobati sa radom u Tre Canne će imati prilike da rade u izazovnom, ali i plodonosnom radnom okruženju. Pozivamo vas da istražite kakve se prilike za zaposlenje nude u Tre Canne i na koji način biste vi mogli doprinijeti razvoju kompanije.


Ukoliko ste zainteresovani za zaposlenje u Tre Canne molimo da nam proslijedite svoju radnu biografiju uz propratno pismo i preporuke ukoliko ih posjedujete putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.


Molimo vas da popunite formu kako bi vas kontaktirali na najbolji način

Muški Ženski
Recepcija Prodaja Sobarica Marketing Restaurant Concierge SPA & Wellness Druga
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM NE PRIHVATAM