Brendovi

Drogerije Dama
Novi prodajni format drogerija-apoteka Dama, zasnovan na konceptu koji profiliše jedinstvenu ponudu za “NJEGU – LJEPOTU - ZDRAVLJE”. Kada smo stvarali “Damu“, posebnu pažnju smo posvetili samo jednoj stvari: željeli smo da našim dragim potrošačima stvorimo mjesto na kome će pronaći sve što im treba za njegu, ljepotu i zdravlje. I uspjeli smo! Napravili smo mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!


Stvorili smo novo prodajno mjesto! Mjesto na kome ćete uživati u kupovini, stvorili smo drogeriju „Dama“. Zato ... od sada će sve biti lakše!


Pridružite nam se u misiji pravljenja ljepšeg, zdravijeg i njegovanijeg svijeta. Ne zaboravite da svaki dan učinite nešto lijepo za sebe i svoje najdraže!


Tvoj grad. Tvoja Drogerija.
Tina Time

Preduzeće Tina Time je osnovano 1986. godine u Baru. Osnovna djelatnost je trgovina. Specijalizovani smo za maloprodaju muške, ženske, dječije obuće, ženskih torbi i kožne galanterije. Od početka svog osnivanja do danas, Tina Time je ostvarila značajan privredni rast i razvoj i postala lider u oblasti trgovine obućom u Crnoj Gori.


U okviru svoje maloprodajne mreže, preduzeće Tina Time plasira robu u 8 maloprodajnih objekata u Crnoj Gori, 3 u Baru, 3 u Budvi i po jedan u Tivtu i Herceg Novom.


U našim objektima možete naći široki asortiman obuće za svačiji ukus, idealan spoj elegancije, udobnosti i kvaliteta.
CKB Bank

CKB je apsolutni lider u svim bitnim segmentima poslovanja. Specifičnost bankarskih usluga, kvalitet ponude, ali i iniciranje potreba klijenata, su osnovne pretpostavke, dodatna odgovornost i permanentan izazov za Banku.


Tako definisanu i jasnu CKB viziju, strategiju i koncept poslovanja prepoznali su i klijenti Banke, preko 300.000 građana i kompanija u Crnoj Gori.El Faro snack bar

Ugostiteljski objekat El Faro je baziran tako da u ponudi ima sve vrste toplih napitaka, bezalkoholnih i alkoholnih pića. Takođe u svojoj ponudi ima italijansku kuhinju. U zimskom periodu svakog petka i subote organizuje živu svirku u periodu od 23:00-01:00....
Tenero Fashion

Firma Tenero d.o.o. je zvanični zastupnik i distributer velikih modnih brendova: Pal Zileri, Baldinini, Jacob Cohen, Santoni, Armata di mare, Gold Brothers i MC2 Saint Barth. Kroz svoje maloprodajne objekte, monobrendove u Podgorici i multibrend u Budvi, uspješno plasira ove brendove tržištu u Crnoj Gori.
Outlet Tramp

Butik OUTLET TRAMP koji posluje pod tim nazivom od 2005. godine, kao firma je osnovan 1994. godine. Bavi se modom i modnom maloprodajom, kao i prodajom muške, ženske i dječije, te sportske garderobe i obuće. U našoj širokoj ponudi modnih brendova možete pronaći kvalitetne komade garderobe kako za neki elegantni, tako i za sportski outfit, a s obzirom na to da je radnja koncipirana kao outlet – sve to i po mnogo povoljnijim cijenama.


Brendovi koje zastupamo pripadaju klasi svjetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Nike, Adidas, Versace, Kenzo, Armani, Boss, Massimo Dutti, Cavali i mnogih drugih.


Naš cilj je da kroz ponudu brendova koje zastupamo omogućimo našim potrošačima da što bolje izraze svoj lični stil.


Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.