Nagrade i Priznanja

Konvencija Međunarodne Krune kvaliteta se posljednje 23 godine održava svake godine od strane B.I.D., organizacije sastavljene od velikog broja internacionalnih eksperata iz raznih oblasti koji prate svjetsko tržište i istražuju javne i privatne resurse, izdvajajući najbolje kompanije iz svijeta sa kriterijumima evaluacije koji su bazirani na zadovoljstvu kupaca, poštovanju okruženja, praćenju svjetskih inovacija i tehnologija, načinu rada, organizaciji, liderstvu, biznis rezultatima i ISO 9000.


Ove godine, među svjetskim kompanijama dobitnik zlatne krune kvaliteta „Quality Crown Award“ je i kompanija Fab Live, što predstavlja uspjeh i dobro predstavljanje Crne Gore u poslovnom svijetu, što je na kongresu i ocijenjeno. Događajem je predsjedavao Jose E. Prieto, predsjednik i izvršni direktor, sa izuzetnim ličnostima iz poslovnog svijeta i diplomatskog kora. Ono što je doprinijelo ovakvom priznanju kod ove svjetske organizacije jeste širok korpus djelatnosti ovog preduzeća, a posebno oblast najsavremenijih pogona za obradu stakla i aluminijuma kao i trenutno najveća investicija u Crnoj Gori - ekskluzivni kompleks Tre Canne u Budvi.


U toku tekuće godine kompanija je zahvaljujući pomenutim postignućima uspjela da implementira standard upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard upravljanja životnom sredinom ISO 14001, kao i HACCP sistem bezbjednosti hrane za restoran Hedone koju posluje u sklopu kompleksa Tre Canne.nagrada2
nagrada3
nagrada1
nagrada0
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.