previous arrow
next arrow
Slider

On-line Rezervacija

Zagarantovano najbolje cijene

 

COVID -19 INFO

U cilju suzbijanja i širenja korona virusa, korišćenje usluga hotela dozvoljeno je samo uz posjedovanje najmanje jednog od sljedećih elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde:

 1. Da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove i da od primanja posljednje doze vakcine nije prošlo duže od šest mjeseci; 
 2. Da posjeduje negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72h;
 3. Dokaz da je osoba preboljela COVID-19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa);
 4. Da posjeduju negativan antigenski brzi test na SARS-Cov-2 ne stariji od 48h.

Obaveza posjedovanja ovih dokaza ne odnosi se na lica mlađa od 18 godina.

WTTC SafeTravels Stamp Template Partner Company

   

Briga o zdravlju, sigurnosti i udobnosti gostiju ali i cijelog tima je jedan od naših najvećih prioriteta, u ovom izazovnom vremenu.

Pomno pratimo savjete Svetske zdravstvene organizacije kao i svih lokalnih vlasti u vezi sa slučajevima COVID 19 virusa i njihovim posledicama.

Visoki zdravstveni i higijenski standardi dio su svakodnevne prakse u Hotelu Tre Canne, a u situaciji sa kojom smo suočeni, izazvanoj pandemijom  COVID-19 virusa,  značajno  smo ih unaprijedili i osnažili.

Uprkos brojnim izazovima, činimo sve da naše okruženje bude sigurno, a vaš boravak u našem hotelu ispunjen divnim uspomenama.

 

 

APARTMANI

Temeljno očićeni prema vodećim sanitarnim protokolima

Svi sadržaji apartmana su dezinfikovani

 

RESTORAN

Distanca između stolova je 2m

Stolovi i stolice se dezinfikuju nakon svake upotrebe

Švedski sto nije dozvoljen (za doručak i ručak biće organizovan set meni)

 

BAZEN

Distanca između lezaljki je 2m

Ležaljke se dezinfikuju nakon svake upotrebe

 

OSOBLJE

Osoblje hotela je prošlo odgovarajuću obuku u skladu sa upustvima Svjetske zdravstvene organizacije,

SPREMNI SMO, DOBRO DOŠLI!

 

APARTMANI

TRE CANNE JE NAJBOLJI IZBOR ZBOG:

PREDIVAN POGLED

Iz svih naših apartmana

ODLIČNA LOKACIJA

Za goste hotela

BESPLATAN SPA CENTAR

Za goste hotela

JEDINSTVENI RESTORAN

Na krovu hotela

SPECIJALNE CIJENE I POKLONI

Za direktne rezervacije

Pripremili smo nešto SPECIJALNO za vas!

Specijalana ponuda Dnevna karta za bazen po cijeni od 20,00 € za dvije osobe

Pogledajte naše specijalne pakete i popuste i posjetite Budvu po najboljim cijenama i uslovima.

  PRATITE NAS ZA NAJNOVIJE SPECIJALNE PONUDE, DOGAĐAJE I NOVOSTI

  Bestpool
  Kongresni Turizam MEMBER Gold Large
  See

  SADRŽAJI

  SPA & WELLNES SPA & WELLNES

  SPA & WELLNES

  SKY VIEW Wellness & SPA centar se nalazi na petnaestom spratu kule Sky View i čini nezaobilazan dio Tre Canne.
  RESTORAN RESTORAN

  RESTORAN

  Restoran odiše luksuznim dekorom i enterijerom, mnoštvom zanimljivih fotografija unutar restorana i svojom neponovljivom i jedinstvenom terasom na ovim prostorima, sa Budvom na dlanu.
  VJENČANJA I EVENTI VJENČANJA I EVENTI

  VJENČANJA I EVENTI

  Nudimo mogućnost organizovanja vjenčanja i različitih vrsta proslava u sklopu bajkovitog ambijenta restorana Hedone i spa centra Sky View.

  Destinacija - Budva

  Crna Gora je proglašena svjetskom top turističkom destinacijom! Jedinstvena i veličanstvena priroda, istorijske znamenitosti, avanture za adrenalinske zavisnike, a što čini Crnu Goru za "mora se vidjeti" destinaciju više od jednom u životu! "Tokom aprila I maja, u istom danu možete se kupati u moru i skijati na planini koja je samo 1 sat vožnje od obale", često je ponavljana fraza među turistima koji su posjetili Crnu Goru.

  Saznajte više

  TRE CANNE

  Hotel Tre Canne

  U srcu Budve, na samo 50 metara od predivne pješčane plaže i 200 metara od Starog grada i luksuzne marine, pronaćićete zavodljivi raj- Hotel Tre Canne.

  Predivan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramskog SPA centra na 15. spratu i restorana na krovu hotela, garantuju nezaboravan odmor tokom cijele godine.

  Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi - jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

  Modro plavo staklo i bjelina kamena koja dominira hotelom se u potpunosti stapaju sa mediteranskim ambijentom, pješčanom plažom i plavetnilom mora. Tre Canne svojom grandioznošću prosto privlače goste da zavire unutar i osjete dašak luksuza i potpunog ugođaja za sva čula, jer kada se otvore vrata Tre Canne možete se prepustiti samo uživanju i prvoklasnoj usluzi našeg osoblja.

  Tre Canne su simbol stila i predstavljaju potpuno novi koncept življenja u rangu 5 zvjezdica, sa svojim posebnim i inovativnim sadržajima i naravno standardom usluge.

  baner
  Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.